Utilizamos cookies para mejorar tu experiencia de navegación y analizar nuestro tráfico. Al hacer clic en «Aceptar todas», das tu consentimiento para que utilicemos cookies. Más información.
Nandu Jubany, és sens dubte, una de les referències mundials en el món de la cuina. Va obrir el seu propi negoci l'any 1995, i des de llavors, compta ja amb 11 projectes gastronòmics i un equip de més de 450 persones.
Amb una Estrella Michelin, la proposta gastronòmica de Nandu Jubany busca i troba un equilibri entre una cuina tradicional de qualitat i una de moderna i brillant, entre la complexitat i la subtilesa. Sempre amb productes de proximitat i de temporada i receptes reinventades que cuiden fins al més petit detall.
El Restaurant Les Cols, amb dues estrelles Michelin, transmet molt amb pocs elements. A la Fina Puigdevall i Martina Puigvert els hi agrada despullar els plats, fins a deixar-los amb el més essencial, i sense perdre la poesia. Cuina sòbria, però elegant, depurada, però generosa, transmet sinceritat, equilibri, naturalitat. Essent una cuina del paisatge ningú pot transmetre millor les emocions de la Garrotxa, i la plenitud de la vida.
Família, tradició i territori configuren la carta de presentació de Ca l'Enric, una proposta gastronòmica que funciona amb èxit des del 1882 i que compta amb una Estrella Michelin.
L'aposta d'aquest restaurant, de la mà dels germans Juncà, és per una gastronomia creativa basada en la tradició transformada als nostres dies amb tots els productes de la Vall de Bianya.
La cuina de Ca l'Enric juga amb els ingredients més autòctons, interpreta la cuina tradicional catalana amb productes de temporada i selecciona tot el que té al seu abast, per crear una excel·lent cuina d'avantguarda.
Paco Pérez representa l’alta gastronomia de la Mar d’Amunt, territori fronterer de mar i de muntanya, que s’estén des del Cap de Creus al Cap Cerbère. Junt amb Montse Serra, la seva dona i Maître del restaurant, regenta el que en el seu dia fou un restaurant amb habitacions que els avis de na Montse aixecaren en aquesta població pesquera de la Costa Brava en 1939
Aún no has añadido nada a tu cesta de la compra.
Inicia tu compra mediante cualquiera de las siguientes opciones:
No se ha podido conectar con el proveedor del evento.