Utilitzem galetes per millorar la teva experiència de navegació i analitzar el nostre trànsit. En fer clic a «Acceptar totes», acceptes el nostre ús de galetes. Més informació.
Nandu Jubany, és sens dubte, una de les referències mundials en el món de la cuina. Va obrir el seu propi negoci l'any 1995, i des de llavors, compta ja amb 11 projectes gastronòmics i un equip de més de 450 persones.
Amb una Estrella Michelin, la proposta gastronòmica de Nandu Jubany busca i troba un equilibri entre una cuina tradicional de qualitat i una de moderna i brillant, entre la complexitat i la subtilesa. Sempre amb productes de proximitat i de temporada i receptes reinventades que cuiden fins al més petit detall.
El Restaurant Les Cols, amb dues estrelles Michelin, transmet molt amb pocs elements. A la Fina Puigdevall i Martina Puigvert els hi agrada despullar els plats, fins a deixar-los amb el més essencial, i sense perdre la poesia. Cuina sòbria, però elegant, depurada, però generosa, transmet sinceritat, equilibri, naturalitat. Essent una cuina del paisatge ningú pot transmetre millor les emocions de la Garrotxa, i la plenitud de la vida.
Família, tradició i territori configuren la carta de presentació de Ca l'Enric, una proposta gastronòmica que funciona amb èxit des del 1882 i que compta amb una Estrella Michelin.
L'aposta d'aquest restaurant, de la mà dels germans Juncà, és per una gastronomia creativa basada en la tradició transformada als nostres dies amb tots els productes de la Vall de Bianya.
La cuina de Ca l'Enric juga amb els ingredients més autòctons, interpreta la cuina tradicional catalana amb productes de temporada i selecciona tot el que té al seu abast, per crear una excel·lent cuina d'avantguarda.
Paco Pérez representa l’alta gastronomia de la Mar d’Amunt, territori fronterer de mar i de muntanya, que s’estén des del Cap de Creus al Cap Cerbère. El Restaurant Miramar, amb dues Estrelles Michelin, ofereixen un menú molt valent i transgressor, amb molta creativitat, però respectant el producte i la tradició. Junt amb Montse Serra, la seva dona i maître del restaurant, regenten el que en el seu dia va ser un restaurant amb habitacions que els avis de la Montse van aixecar en aquesta població pesquera de la Costa Brava el 1939.
Encara no has afegit res a la teva cistella de la compra.
Inicia la teva compra mitjançant qualsevol de les següents opcions:
No s'ha pogut connectar amb el proveïdor d'aquest esdeveniment.